Zăpadă de până la 50 cm la Straja! Se deschide pârtia Mutu FOTO

Scris de Adriana Mit

Un strat consistent de zăpadă s-a depus în această săptămână și în stațiunea montană Straja, din județul Hunedoara. În aceste condiții, se deschide o pârtie de schi apreciată de iubitorii sporturilor de iarnă. Este vorba de pârtia Mutu, care are o lungime de peste 1,2 kilometri.

Cantități însemnate de precipitații sub formă de zăpadă au căzut zilele acestea la Straja. Ninge de mai bine de 24h și s-a depus un strat de 30 – 50 cm de zăpadă naturală, proaspătă. Deschidem pârtia Mutu deservită de teleschiul 5, un teleschi de două persoane. Ne vedem în weekend”, au transmis cei de la Complex Montana – Straja.

Urmează ca mai multe pârtii din stațiunea montană Straja să fie deschise odată cu creșterea stratului de zăpadă.

Pe pârtia Baloo în momentul în care temperaturile scad suficient, vom porni instalația de tip lănci, pentru zăpadă artificială, iar pentru pârtia Canal, mai avem puțin de așteptat, iar asta depinde de ninsorile care mai urmează”, a mai informat Complex Montana – Straja.

Mai mult, în acest weekend este sărbătorită la Straja Ziua Mondială a Zăpezii, fiind organizat un concurs de ski pentru avansați și o petrecere la Apres Bar.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu