După câteva zile răcoroase, revine canicula în Banat

Scris de Adriana Mit

În această săptămână, ne putem bucura de câteva zile mai răcoroase în zona de vest a țării! Însă de duminică termometrele vor arăta din nou peste 30 de grade Celsius. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo în Banat în următoarele două săptămâni.

Valorile termice diurne vor avea ușoare variații până în jurul datei de 10 august, se vor situa sub mediile multianuale specifice perioadei, iar media acestora va oscila între 23 și 26 de grade. După data de 10 august, valorile termice maxime vor fi în creștere și mai ales în a doua săptămână din interval vremea va deveni călduroasă, iar mediile se vor situa în jurul a 34 de grade. Mediile temperaturilor minime, până în jurul datei de 12 august, vor varia între 10 și 13 grade, apoi vor fi în creștere până la 17…18 grade”, a informat ANM.

Conform meteorologilor, probabilitatea pentru averse va fi relativ ridicată până spre finalul primei săptămâni. După data de 11 august, condițiile pentru manifestări de instabilitate vor fi reduse.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu