Timișorenii, invitați să afle secrete japoneze pentru o viață lungă și fericită

Scris de Adriana Mit

Timișorenii sunt așteptați să participe, în această săptămână, la un eveniment inedit. Este vorba despre un dialog cu scriitorul catalan Francesc Miralles despre „secrete japoneze pentru o viață lungă și fericită”.

Acțiunea va avea loc miercuri, 22 noiembrie, de la ora 19.00, la Muzeul Național al Banatului, în incinta Bastionului Theresia. Tematica întâlnirii pornește de la subiectul cărților din seria Ikigai, iar evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Împreună cu Héctor García (Kirai), Miralles a publicat numeroase bestselleruri, între care „Ikigai: Secrete japoneze pentru o viață lungă și fericită”, „Metoda ikigai: Secrete japoneze pentru a-ți descoperi adevărata pasiune și a-ți atinge țelurile în viață” și „Ichigo-ichie: Arta japoneză de a te bucura de fiecare clipă”.

După eveniment se va organiza și o sesiune de autografie și fotografii. În cadrul evenimentului veți putea achiziționa și cărțile scriitorului Francesc Miralles.

Evenimentul este organizat de Asociația „Inițiativă în Educație”, alături de Muzeul Național al Banatului și Consulatul Onorific al Spaniei la Timișoara. Mai multe informații puteți găsi AICI!

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu