Se reiau zborurile charter de vacanță din Timișoara spre Hurghada – Egipt

Scris de Adriana Mit

Vești bune pentru turiștii din zona de vest a țării. Aeroportul Internațional Timișoara informează că, începând din acest weekend, se reiau zborurile charter de vacanță către o destinație exotică din Orientul Mijlociu.

Astfel, de duminică, 30 august, operatorii de turism vor pune la dispoziția turiștilor curse charter de vacanță spre destinația Hurghada, cu decolare de pe aeroportul din Timișoara. Zborurile charter către Egipt vor fi operate de către compania aeriană Animawings, cu o frecvență pe săptămână, duminica. Aeronava aterizează la Timișoara la ora 13.40, urmând ca mai apoi să decoleze la ora 14.25 spre destinația Hurghada, unde va ajunge la ora 18.30.

Reluarea curselor charter de vacanță de pe aeroportul Timișoara către Hurghada – Egipt poate fi un moment oportun pentru pasagerii care și-au plănuit concediul în perioada următoare. Astfel, turiștii din zona de vest a țării au ocazia să își petreacă un sejur pe litoralul egiptean și să descopere istoria antică a lumii, chiar și după sezonul estival. Cu toate că ne aflăm într-o perioadă cu restricții de călătorie, plecarea în vacanță pe timp de pandemie este posibilă, atâta timp cât ținem cont de măsurile de siguranță ce se impun”, a afirmat Dorel Grădinaru, directorul Aeroportului Internațional Timișoara.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu