Filme, târg cu produse naturale și teatru de păpuși, la Iulius Town, în acest sfârșit de săptămână

Scris de Adriana Mit

Timișorenii sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la Iulius Town. Reprezentanții centrului comercial anunță că au pregătit pentru clienți, în weekend, o serie de filme în aer liber, teatru de păpuși pentru copii, precum și un târg cu produse naturale.

Weekend-ul acesta ne vedem la serile de film în aer liber, în zona Family Plaza din Iulius Town. De vineri, 7 august 2020, până duminică, 9 august, dăm start distracției, în fiecare seară, de la ora 19.00, cu un Sunset Warm-up, urmat de un film. Accesul este gratuit și se face pe bază de invitație, pe care o poți obține accesând pagina de Facebook a evenimentului„, a informat Iulius Town.

Duminică, cei mici vor păși în „Căsuța prietenilor” alături de actorii de la Magic Oz. Teatrul de păpuși va începe, de la ora 11.00, în parcul Iulius Gardens. Copiii vor decide ce se întâmplă cu amicii din căsuță, participând direct la relatarea poveștii, împreună cu mânuitorii de păpuși. Accesul este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.

Tot în acest weekend, 11 expozanți vor fi prezenți la Târgul de produse naturale și handmade. Ulei de măsline natural, dulceață ca la bunica acasă, săpunuri cu miros de flori, tablouri handmade sau licheni stabilizați te așteaptă la etajul 1 din Iulius Mall.

De asemenea, restaurantele și cafenelele din Iulius Town au pregătit pentru clienți diferite surprize inedite, în funcție de specificul fiecăreia. Astfel, în acest weekend, timișorenii se pot bucura de programe muzicale mixate de DJ sau de concerte live. Cu deschidere spre Iulius Gardens, terasele beneficiază de cadrul natural, care vine în completarea atmosferei relaxante.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu