Proiect uriaș prin care stațiunea Muntele Mic va fi pusă în valoare

Stațiunea montană Muntele Mic, aflată în județul Caraș-Severin, este pe punctul de a suferi cea mai mare schimbare din ultimii ani. Potrivit administratorilor paginii de Facebook Muntele Mic Online, cea mai înaltā clādire din România, situatā la 1500m altitudine, e foarte aproape de reabilitare și transformare.

Dacă acest proiect va fi realizat, vom avea un ansamblu hotelier și rezidențial cu aproximativ 400 de paturi, o zonă de servicii de aproximativ 3.000 mp care va cuprinde restaurante, baruri, spa, magazine, școală și tabără de ski, închiriere și depozitare echipamente sportive, sedii ale salvamontului, jandarmeriei, poliției locale, punct medical, și altele„, au informat administratorii paginii.

De asemenea, pârtia Borlova va fi deservită și de telescaun, nu doar de teleschi.

O altă știre la fel de importantă este că avem posibilitatea de a da autorităților locale și județene cel mai lung telescaun din România pentru a cărui înlocuire cu o telegondolă există o Hotărâre de Guvern, care trebuie doar finanțatā. În acest moment, depinde doar de voința investitorilor și a autorităților locale să facem acest pas. Avem speranța ca Muntele Mic să devină un loc de referință al turismului bănățean și național, pentru asta toți trebuie să punem umărul, investitorii, politicienii și cel mai important, dumneavoastrā turiștii„, au explicat administratorii paginii Muntele Mic Online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *