Primul avion spre Creta din această vară a decolat de pe aeroportul din Timișoara

Scris de Adriana Mit

Turiștii pot zbura cu avionul spre o nouă destinație de vacanță din Grecia. Aeroportul Internațional Timișoara informează că ieri, la ora 13.45, spre destinația Heraklion a decolat avionul charter cu primii turiști din acest sezon estival care au ales să-și petreacă vacanța în Creta.

„Insula Creta este o destinație de vară potrivită pentru o vacanță de neuitat, numărându-se printre destinațiile preferate pentru cei care îşi doresc o vacanță la mare. Sejur plăcut, dragi turişti„, au transmis reprezentanții instituției, pe Facebook.

Potrivit Aeroportului Internațional Timișoara, turiștii care doresc să își petreacă vacanța în Grecia, pot alege să călătorească spre: Rhodos – 1 zbor pe săptămână (miercuri) în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2020; Skiathos – 1 zbor pe săptămână (sâmbătă) în perioada 4 iulie – 3 octombrie 2020; Creta – 1 zbor pe săptămână (luni) în perioada 6 iulie – 28 septembrie 2020, urmând ca din 16 iulie (joi) să fie introdusă o a doua cursă spre această destinație grecească.

Se așteaptă ca la finalul lunii iulie, respectiv începutul lunii august, operarea mult doritei destinații Antalya, spre care sunt programate trei zboruri săptămânale.

De asemenea, locuitorii din vestul țării au posibilitatea să ajungă la Marea Neagră într-un timp foarte scurt, cu zborurile operate de către compania aeriană națională Tarom, începând din 16 iulie până în 30 august 2020, în zilele de joi și duminică. Destinații de vacanță pe litoral pot fi și cele operate cu zboruri regulate, cum ar fi Bari și Veneția.

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu