Prânz cu preparate tradiționale servit în vie. Se pregătește un nou eveniment Banat Brunch

Scris de Adriana Mit

O locație inedită a fost aleasă cu scopul organizării evenimentului gastronomic Banat Brunch din acest sfârșit de săptămână Așadar, turiștii sunt așteptați pe Dealurile Silagiu, la Buziaș, pentru a gusta preparate tradiționale în vie.

Banat Brunch până la apus de soare, în vie! Agapa este deseori descrisă ca un ospăț cu caracter prietenesc și intim, iar în înțelesul grecilor antici, agape se referă la iubire în cea mai pură formă a sa. Pentru prima dată, evenimentele Banat Brunch se opresc în vie, la crama Agape de pe Dealurile Silagiu, Buziaș. Vă așteptăm să treceți gustul preparatelor locale prin filtrul pasiunii care creează vinul Agape în fiecare an! Să urmăriți apusul de soare din cel mai înalt punct al Silagiului, acolo unde Capela viticultorilor sălășluiește încă urmele de sudoare ale șvabilor care au muncit pământul de pe deal și s-au rugat în ea, ani la rând”, informează organizatorii.

Evenimentul gastronomic Banat Brunch are loc sâmbătă, 16 iulie. Între orele 11.00 și 13.00 va fi servit prânzul, iar apoi sunt programate vizite la podgorie, la capela catolică a viticultorilor și la plantația de viță de vie veche de peste 60 de ani, cu popas la locul de belvedere.

Taxa de participare la Banat Brunch este de 120 lei, iar înscrierile se pot realiza AICI!

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu