Județul Hunedoara, promovat la târgul internațional de turism din Belgia

Scris de Adriana Mit

Cu scopul de a atrage mai mulți vizitatori, județul Hunedoara este reprezentat la cel mai mare târg internațional de turism din Belgia. Evenimentul are loc, începând de joi, la Bruxelles, și reunește specialiști din domeniul turismului mondial.

La această ediție, județul Hunedoara ocupă un loc de onoare în standul României, beneficiind de un spațiu de promovare care se adresează unui public eterogen important. Belgia este o importantă piaţă emiţătoare de turişti, fapt la care se adaugă statutul unic al oraşului Bruxelles ca sediu principal al instituţiilor Uniunii Europene, ceea ce implică totodată prezenţa unei game vaste de organizaţii, reprezentanţe oficiale naţionale şi regionale, companii multinaţionale sau organizaţii non-guvernamentale”, au informat cei de la Direcția de Promovare Turistică a județului Hunedoara.

Ca urmare a participării la acest târg, în județul Hunedoara se dorește atragerea unui număr mare de turiști, pe o gamă largă de produse turistice, pornind de la ecoturism, turism activ în natură, agroturism și până la circuite culturale.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu