Festivalul Rock la Mureș revine în forță la Periam, în această vară. Când are loc

Scris de Adriana Mit

Amatorii de festivaluri primesc o veste bună. Festivalul „Rock la Mureș” revine în forță în județul Timiș, în această vară. Ediția din acest an se va desfășura, ca de obicei, la Periam – Port, în perioada 7 – 8 iulie.

Vestea a fost primită cu mult entuziasm de către amatorii de festivaluri având în vedere că cea mai recentă ediție a Rock la Mureș a avut loc în vara anului 2019, în cadrul unei ediții care a adus în premieră în țara noastră trupele americane The Ministry și The Casualties. Festivalul este primul eveniment de acest gen „open – air“ din ţara noastră și a luat naştere în vara anului 2002, la iniţiativa a doi pasionaţi de muzică. După ce au organizat câteva concerte rock în zona Periam-ului, cei doi s-au hotărât să pună bazele unui festival „ca afară“ şi au reuşit să adune în mirifica locaţie din Periam – Port, la malul Mureş-ului o serie de formaţii autohtone şi străine care au dat o culoare deosebită acestei manifestări”, transmit organizatorii.

Pentru ediția din acest an sunt pregătite o serie de surprize care vor fi făcute publice în viitorul apropiat.

Ca și în ceilalți ani, și-n 2023 vom acoperi o paletă stilistică cât se poate de largă. Grație peisajului deosebit, vă asigurăm că vom păstra atmosfera de familie cu care v-am obișnuit în trecut. Vă așteptăm“, au mai informat organizatorii festivalului.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu