Două ciocolate sau două pungi de chipsuri pentru viață. Campania prin care oameni inimoși vor să salveze piciorul unei tinere din Timiș diagnosticată cu o boală gravă

Scris de Adriana Mit

Oameni inimoși s-au mobilizat cu scopul de a salva piciorul unei femei din județul Timiș care suferă de o boală gravă și care, în prezent, merge în cârje. Este vorba de Andrea Kispal, din localitatea Bazoșu-Nou, care a povestit pe Facebook că, în urmă cu două luni, a fost diagnosticată cu necroză osoasă a gleznei. Din păcate, Andrea nu poate fi operată în România și nici în vreo altă clinică din Europa, ci doar în Turcia.

”După deteriorarea recentă a stării piciorului și avansarea necrozei pe oasele mari, operația trebuie făcută de urgență în Turcia la o clinică de ortopedie cu experiență în acest diagnostic. Din păcate, banii strânși până acum nu sunt suficienți astfel încât, pentru a-mi salva piciorul, tot mai trebuie 15.000 euro pe care sper să-i adunăm mână-de-la-mână, fiecare cum și cât poate să ajute”, a scris Andrea Kispal, pe rețeaua de socializare, într-un anunț prin care cerea ajutorul oamenilor cu suflet mare.
Astfel, pe grupul de Facebook Less is more, din care fac parte mămici din vestul țării, și nu numai, a fost lansată și o campanie umanitară intitulată ”Două ciocolate pentru viață!”, în cadrul căreia femeile, și nu numai, sunt invitate la o altfel de dietă.
Luăm prețul a două ciocolate, îl donăm în contul de mai jos și evident, nu mai mâncăm ciocolatele. Contravaloarea lor este infimă pentru noi, dar fiind atât de multe, o poate ajuta cu adevărat pe minunăția asta de fată! Andrea, cu un simț al umorului pe care rar l-am putut observa la cineva aflat în nevoie, mi-a sugerat să fac și o variantă a dietei pentru cele care poftesc la lucruri sărate. Deci, avem de acum și dieta “Două pungi de chipsuri pentru viață”, a scris pe Less is more una dintre membrele grupului.
Donații se pot face în următoarele conturi:
Nume: KISPAL ANDREA
Banca Transilvania: IBAN – LEI: RO30BTRLRONCRT0295109201, IBAN- EURO: RO77BTRLEURCRT0295109201, SWIFT: BTRLRO22 sau PayPal: https://www.paypal.me/AndreaKispal
sau Revolut la nr. de tel: +40722239150, IBAN: LT22 3250 0653 1898 9432, BIC: REVOLT21, Beneficiar: Andrea Kispal.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu