Concert cu Smiley, stand-up comedy și street food festival, la 4 ani de Iulius Town

Scris de Adriana Mit

Va fi distracție mare în acest sfârșit de săptămână, la Timișoara. Iulius Town sărbătorește patru ani, așa că a pregătit o serie de acțiuni, în perioada 7 – 10 septembrie. Mai precis, Smiley, Spike și Taxi vor susține concerte live, va avea loc o seară de stand-up comedy cu Radu Bucălae, George Tănase și Ioana State, iar pofticioșii se vor delecta cu delicii de la Street Food Festival.

Startul petrecerii aniversare „Picnic in My Town” va fi dat joi, 7 septembrie, iar distracția va ține timp de patru zile. În timpul zilei de joi, publicul va avea parte de Street FOOD Festival, concerte susținute de Spike, Smiley și Taxi și momente artistice pentru cei mici.

Vineri, 8 septembrie, vizitatorii sunt așteptați la un spectacol de stand-up comedy, în centrul de evenimente Iulius Congress Hall, de la ora 20.00. Intrarea se face în baza unui bilet de acces care poate fi ridicat de la Centrul Info, dacă ai bonuri fiscale (toate din aceeași zi) în valoare cumulată de minimum 50 de lei, de la restaurantele și cafenelele din Iulius Town. Radu Bucălae, George Tănase și Ioana State promit o seară plină de umor. Poți să intri în posesia invitației până vineri inclusiv, la ora 18.00, iar o persoană poate primi o singură invitație pe zi.

La „Picnic in My Town” vor fi aduse și cele mai apreciate food trucks în cadrul Street FOOD Festival. Preparate și băuturi alese, specificuri regionale și internaționale fac parte din oferta bogată din care vei putea alege în acest weekend.

De la „Picnic in my Town” nu vor lipsi nici personajele fantastice care vor crea o lume de basm pentru cei mici. Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 16.00 – 17.00 și 20.00 – 21.00, Trio Butterflies vor aduce magia în Iulius Gardens, iar de la 18.00 până la 19.00, astrele Moon&Sun „vor coborî” pe Pământ pentru micii curioși.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu