Aquaparc pe șase hectare, la Timișoara, cu nouă piscine, cascade și acvariu, în urma unei inves …

La Timișoara va fi realizat un aquaparc, susține Nicolae Robu. Primarul Timișoarei spune, însă, că acesta nu va fi construit de municipalitate, care nu are banii necesari, fiind vorba de o sumă mari de bani.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Timișoarei a anunțat că aquaparcul va fi realizat de către un investitor privat, pe un teren care se află în apropierea Gării de Nord. Aquaparcul va fi amenajat pe o suprafață cuprinsă între șase și șapte hectare și va avea nouă piscine, cascade și chiar și un acvariu.

Sunt autorizat de investitor să vă fac cunoscut că proiectul aquaparc în Timișoara este în stadiul de aviz de emitere, care a fost făcută, a avizului de oportunitate pentru PUZ. El va fi realizat pe o suprafață mai mare de șase hectare, între șase și șapte hectare, în zona Gării de Nord, mai bine zis, la nord de Gara de Nord, acolo unde erau tot felul de clădiri ale depoului, ale Gării de Nord din Timișoara. Totul s-a demolat, mai puțin ceea ce trebuie păstrat ca și un monument, deși nu e monument, dar trebuie păstrat ca amintire a ceea ce a fost cândva. Aquaparcul va cuprinde nouă piscine cu diverse funcțiuni: cu valuri, de aventură, cascade, piscine pentru sport, piscină de sticlă. Vor fi o mulțime de tobogane, locuri de joacă pentru copii, zone de relaxare, spa, saună turcească. Va exista și un acvariu, un restaurant cu loc de servit masa și un număr de magazine„, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a prezentat și mai multe randări ale viitorului aquaparc al orașului. Deocamdată, edilul-șef nu a prezentat la cât se ridică investiția, cine este compania care o va realiza și nici când ar putea fi finalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *