Wizz Air atinge pragul de șapte milioane de pasageri la Timișoara

Scris de Adriana Mit

Un număr impresionant de persoane a zburat cu compania aeriană Wizz Air, de pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, în ultimii 16 ani. Reprezentanții Wizz Air anunță că au atins pragul de șapte milioane de pasageri la Timișoara.

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, sărbătorește astăzi o etapă importantă la Timișoara, deservind cu mândrie 7 milioane de pasageri de la începerea operațiunilor în 2008. Această realizare subliniază angajamentul Wizz Air de a oferi opțiuni de călătorie accesibile și convenabile pentru pasagerii ce călătoresc din și spre Timișoara”, a transmis Wizz Air.

Pentru a marca această etapă, Wizz Air l-a felicitat cu un voucher special pe norocosul pasager cu numărul șapte milioane care a călătorit dinspre Londra Luton către Timișoara.

Wizz Air oferă călătorilor din Timișoara acces la 16 destinații din șapte țări. Printre cele mai populare rute se numără zborurile către Londra, Milano și Paris. În plus, compania aeriană oferă opțiuni de călătorie tentante pe timp de vară către Zakynthos, Valencia și Bari.

Wizz Air este cel mai important operator pentru Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”! Numai dacă ar fi să ne referim la primele 3 luni din 2024, mai mult de jumătate dintre pasagerii noștri au fost transportați de Wizz Air. Parteneriatul nostru a luat startul în 2008, iar până în prezent colaborarea noastră s-a desfășurat constant și a crescut treptat. Business-ul a fost corect și benefic pentru ambele părți. Există planuri de dezvoltare a cooperării noastre, și au fost stabilite câteva linii strategice pentru viitor. Ne bucurăm că astăzi atingem numărul de 7 milioane de pasageri, îl felicităm pe norocosul câștigător și mulțumim companiei Wizz Air pentru parteneriatul de cursă lungă pe care l-am consolidat în cei aproape 16 ani de colaborare. Cu siguranță viitorul ne va mai da multe motive de bucurie, ca cel de astăzi”, a declarat Daniel Oliver Stamatovici, directorul general al aeroportului din Timișoara.

Suntem încântați că am ajuns să deservim 7 milioane de pasageri din Timișoara. Ne exprimăm recunoștința față de fiecare călător care a ales să zboare cu noi. Datorită încrederii și sprijinului lor, continuăm să creștem și să ne extindem ofertele, asigurând opțiuni de călătorie accesibile și convenabile pentru pasagerii noștri valoroși”, a precizat și Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu