Vreme nebună la Timișoara: de la 14 grade la temperaturi cu minus și ninsoare

Scris de Adriana Mit

Anul 2022 începe cu o vreme nebună în vestul țării. În aceste zile, vom avea parte de temperaturi de primăvară în Banat. Astfel, la Timișoara, și nu numai, termometrele vor arăta și 14 grade Celsius, pe timpul zilei. Însă, spre sfârșitul săptămânii, temperaturile vor scădea și sunt așteptate chiar și ninsori.

Până în data de 5 ianuarie, temperatura aerului va fi în creștere până la medii ale maximelor de 14 grade și ale minimelor de 6 grade, valori ce vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă din an. După această dată, vremea se va răci semnificativ, iar valorile termice se vor apropia de mediile multianuale. Media valorilor diurne va oscila până la sfârșitul intervalului între 4 și 6 grade, iar a celor nocturne între -2 și 0 grade”, a informat Administrația Națională de Meteorologie, care a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat.

Conform meteorologilor, condiții pentru precipitații temporare vor fi după data de 5 ianuarie, cu probabilitate mai mare însă în intervalul 8-10 ianuarie.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu