Traseele interioare din Pădurea Verde devin accesibile, de anul viitor. Planurile Primăriei Timișoara

Scris de Adriana Mit

Pădurea Verde va fi mai accesibilă de anul viitor. Primăria Timișoara are în plan să facă circulabile inclusiv traseele interioare.

Începând cu anul viitor, Primăria Timișoara va trebui să înceapă un proces amplu de toaletare și igienizare a pădurii, pentru că multe dintre alei sunt în acest moment blocate de copaci căzuți, iar vegetația este pe alocuri scăpată de sub control. În a doua parte a anului viitor, Pădurea Verde trebuie să fie accesibilă și traseele interioare circulabile”, a explicat Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei.

Vă reamintim că Primăria Timișoara intenționează să transforme Pădurea Verde într-o pădure-parc, care va avea o suprafață de peste 500 de hectare. Așa că în această perioadă a început intabularea pentru prima oară a unor suprafețe, fără de care acest proiect nu poate deveni realitate.

În final, important este să ajungem proprietari pe întreaga suprafață și să demarăm proiectul prin care pădurea va deveni un uriaș parc natural pentru timișoreni”, a precizat Ruben Lațcău.

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu