Stațiunea montană din vestul țării în care se schiază pe șase kilometri FOTO

Scris de Adriana Mit

Deși avem parte de o vreme de primăvară, în stațiunea montană Straja, din județul Hunedoara, se poate schia în voie. Mai precis, pasionații sporturilor de iarnă au la dispoziție pârtii care totalizează o lungime de șase kilometri.

La Straja se schiază pe șase kilometri! Proiectul implementat de Primăria Municipiului Lupeni acum mai bine de zece ani a dat un mare randament în fiecare an, dar anul acesta și-a demonstrat eficiența maximă. Proiectul care a dezvoltat Stațiunea Turistică Straja permite turiștilor ca în acest an, fără precipitații și cu temperaturi blânde, să se poată bucura de sporturile de iarnă. Mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect care a adus o dezvoltare mare în acest domeniu. Fotografiile sunt elocvente, arată că se poate”, a afirmat Lucian Resmeriță, primarul orașului Lupeni, pe raza căruia se află stațiunea Straja.

Stațiunea Straja se află la o altitudine de 1.445 metri, în inima Munților Vâlcan, în zona Valea Jiului, la aproximativ opt kilometri de orașul Lupeni. Prin cele 12 pârtii de schi, staţiunea Straja însumează aproximativ 26 kilometri de domeniu schiabil, notează skistraja.ro.

Foto: Complexul Montana – Straja

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu