Lost Frequencies și alți 40 de artiști, la Flight Festival.Se organizează și zboruri cu avionul

Scris de Adriana Mit

Se pregătește unul dintre cele mai așteptate evenimente, de anul acesta, din Banat. Flight Festival, un eveniment cultural inedit, care aduce laolaltă comunitățile de iubitori de muzică, artă și tehnologie,k are loc în perioada 27 – 29 august la Timișoara. Anul acesta, peste 40 de artiști români și străini vor performa pe cele patru scene muzicale găzduite de Aerodromul Cioca.

Cap de afiș pe scena Flight Festival este îndrăgitul artist belgian Lost Frequencies, care de câțiva ani se numără printre headlinerii marilor festivaluri ale lumii. Alături de el, pe scena comercială, vor performa, printre alții, Stefan Biniak, Vito Mendez, Delia, Vunk, Vanotek & Muse Quartet, Jean Gavril, Mark Stam, DJ Dark, Mr.Pit, Angelos, Raw Main și mulți alți artiști celebri pe scenele din Paris, Londra, Dubai, Mykonos sau Ibiza.

Nici iubitorii muzicii alternative nu sunt neglijați. Ei vor avea posibilitatea de a retrăi atmosfera de festival pe muzica artiștilor ca Subcarpați, Golan, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Moonlight Breakfast, Cred ca sunt Extraterestru & Yardie Flo, Om la Lună sau formația locală Melting Dice. Insula Retro, universul ”Imani made for music” sau ”Take Off World” sunt scenele secundare, pregătite să ofere și ele momente magice participanților la festival, pe ritmuri și gusturi diferite de muzică.

De asemenea, cei care vor trece pragul Aerodromului Cioca în perioada în care se desfășoară Flight Festival vor avea posibilitatea și să zboare cu avionul.

Flight este un festival care crește, de la an la an, și avem ambiția că în cel mai scurt timp vom pune Timișoara pe harta festivalurilor reprezentative din Europa. Prin programul din acest an, ne dorim să oferim participanților bucuria întâlnirii cu diverse genuri muzicale și cu artiștii preferați, prin intermediul celor 4 scene muzicale din cadrul festivalului. În plus, experiențele inedite pe care le pregătim (zboruri cu avionul, incursiuni în spații imersive, zonele instagramabile, tech world, interacțiuni cu brandurile, spații de relaxare) vor oferi participanților la festival momente memorabile”, a declarat Vlad Gârboni, directorul artistic al festivalului.

Mai multe informații despre Flight Festival 2021 se pot găsi pe pagina de Facebook și pe website www.flight-festival.com Biletele se pot achiziționa din rețeaua Entertix și din rețeaua Iabilet.ro.

Flight Festival a luat naștere în 2019 și este un festival de muzică, artă și tehnologie, dezvoltat de organizatori în contextul în care orașul Timișoara va găzdui Capitala Culturală a Europei și al cărui obiectiv este de a introduce cât mai mulți participanți în fascinanta lume a fenomenului cultural și de a poziționa orașul Timișoara pe harta festivalurilor relevante din Europa. În contextul pandemiei, Flight Festival a fost singurul festival de anvergură din România, care nu s-a anulat, oferind participanților pe Aerodromul Cioca concerte muzicale în condiții de distanțare și siguranță sanitară.

Flight Festival 2020, Timisoara, Timis, Vineri 4 Septembrie 2020, ©Cornel Putan

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu