Ultimul weekend în care se deschide granița cu Serbia pentru bicicliști, pe malul Begăi

Scris de Adriana Mit

Iubitorii mersului pe două roți pot ajunge, în acest weekend, pentru ultima oară în anul 2023 din Timișoara până în Serbia, pe pista de pe malul Begăi.

Acesta este ultimul weekend în care putem merge pe bicicletă de la Timișoara la Zrenjanin, pe cea mai lungă pistă de cicloturism din România! Punctul de frontieră din localitatea Otelec va fi deschis între orele 08.00 și 20.00. Vremea ține cu amatorii deplasărilor pe două roți, atât sâmbătă cât și duminică vor fi peste 20 grade, fără ploaie”, a informat Consiliul Județean Timiș.

Potrivit instituției, se circulă cu bicicleta pe toată lungimea celor peste 70 de kilometri de pistă de biciclete, trecerea frontierei fiind posibilă pe baza cărții de identitate. Copiii sub 14 ani pot trece alături de părinți, cu condiția să aibă pașaport valabil.

La începutul anului, Consiliul Județean Timiș a solicitat Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara deschiderea lunară a punctului de trecere a frontierei, în perioada martie – octombrie, pe lângă pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega.

Proiectul a fost inițiat în contextul evenimentelor desfășurate în cursul anului 2023 cu ocazia programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii.

Alte articole din zona de vest

1 comentarii

Alina Buchert 27 octombrie 2023 - 22:31

Tura organizata pe grupul de WhatsApp!
Grup de biciclisti, ture cu bicicleta din Timisoara 🚵‍♂️
https://chat.whatsapp.com/HpWjdhPro2ILlQMXpjEwNI

Răspuns

Scrie un comentariu