Caniculă și ploi în următoarele două săptămâni, în vestul țării

Scris de Adriana Mit

Vom avea parte de o vreme nebună în vestul țării, în următoarele două săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo valabilă pentru perioada 24 august – 6 septembrie, în Banat.

„În primele cinci zile, vremea va fi ușor sub normalul termic, cu o medie a temperaturilor maxime între 25 și 28 de grade. În zilele de 29 și 30 august, vemea va fi călduroasă, astfel că maximele termice vor fi, în medie, de 31…32 de grade. După acest interval, valorile termice diurne vor fi din nou ușor sub normalul climatologic, media acestora urmând să oscileze între 25 și 27 de grade. Media valorilor minime de temperatură pe tot intervalul celor două săptămâni va fi cuprinsă, în general, între 14 și 17 grade„, a transmis ANM.

De asemenea, potrivit meteorologilor, în intervalul 24-26 august, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și vor fi averse local însemnate cantitativ. Ulterior, probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în unele zile ale intervalului 30 august-5 septembrie.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu