Va ninge timp de trei zile la Timișoara. Anunțul meteorologilor

Scris de Adriana Mit

Iarna își intră în drepturi în România. Administrația Națională de Meteorologie anunță că întreaga țară, inclusiv Banatul, se vor afla sub avertizare meteo de ninsori, de mâine dimineață, de la ora 04.00, și până duminică, la ora 12.00.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă. În Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ninge moderat, iar stratul nou de zăpadă va fi local consistent. Cantitățile de apă vor fi în general de 10…15 l/mp și izolat de peste 20 l/mp. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, temporar viscolind ninsoarea. În restul teritoriului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în special în dimineața zilei de sâmbătă (08 ianuarie), cu precădere în dealurile sudice”, a transmis ANM.

Ninsorile nu vor ocoli nici Timișoara. Potrivit meteorologilor, vom avea parte de ninsori în capitala Banatului timp de trei zile, de sâmbătă până luni.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu