Tărâm de poveste în Pădurea Bistra, cu ocazia CODRU Festival

Scris de Adriana Mit

Pădurea Bistra se transformă într-un tărâm de poveste, în zilele următoare. Cu ocazia CODRU Festival, va fi montată o instalație luminoasă inedită.

Folosind tehnologii inovatoare și materiale reactive la lumină care creează opere de artă spectaculoase, vom aduce pădurea la viață și vor transforma acest spațiu natural într-un mediu magic”, informează organizatorii CODRU Festival.

Creația va fi admirată de public în perioada 25 – 27 august, între orele 21.00 – 05.00, la CODRU Festival.

Timișorenii și turiștii prezenți vor descoperi instalațiile artistice de lumină și să participe la activități de educație și implicare culturală într-un spațiu natural deosebit. Și cei mai mici participanți vor participa la mai multe ateliere creative concepute special pentru ei. Sâmbătă, 26 august, copiii vor avea ocazia să creeze propriile lor instalații luminoase și să învețe despre arta luminoasă și despre natură. Proiectul contribuie la promovarea diversității culturale și la dezvoltarea durabilă a comunității prin implicarea și educarea acesteia în domeniul cultural și al protecției mediului înconjurător”, au detaliat inițiatorii evenimentului.

CODRU Festival se va desfășura în perioada 25- 27 august, în Pădurea Bistra, aflată lângă Timișoara.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu