Se schiază și în luna aprilie pe pârtiile dintr-o stațiune din vestul țării

Scris de Adriana Mit

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Pe pârtiile din stațiunea montană Straja, aflată în județul Hunedoara, se va putea schia chiar și în luna aprilie, la mijloc de primăvară.

Aniversăm 122 de zile de schi și snowboard de la deschiderea sezonului și încă le numărăm! (…) Având în vedere nenumăratele mesaje, vrem să vă anunțăm că programul instalațiilor de transport pe cablu rămâne la fel până în data de 11.04.2021. (…) Stratul de zăpadă se menține foarte bine. Conform prognozei, schiem și în aprilie„, au informat, pe Facebook, reprezentanții Complexului Montana – Straja.

În ceea ce privește programul instalațiilor din stațiunea montană Straja, turiștii trebuie să știe că de luni și până joi inclusiv vor funcționa telescaunele 1, 2 și 4, cu nocturnă pentru telescaunul 1, până la ora 21.00. De vineri până duminică vor funcționa telescaunele 1, 2, 4 și teleschiul 3 și 5. Nocturna funcționează pentru telescaunul 1 până la ora 21.00 și teleschiul 5 până la ora 20.00.

Reviziile se efectuează alternativ în fiecare zi de marți. Programul se poate schimba în funcție de condițiile meteo„, au transmis reprezentanții Complexului Montana – Straja.
Staţiunea Straja însumează aproximativ 26 de kilometri de domeniu schiabil, dintre care 20 de kilometri sunt acoperiţi cu zăpadă artificială. Cele 11 instalaţii de transport pe cablu asigură accesul facil la toate pârtiile din staţiune.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu