Evenimente inedite în Țara Făgetului: prânz cu preparate tradiționale și „Șură de cultură”

Scris de Adriana Mit

Turiștii sunt așteptați în număr cât mai mare în Țara Făgetului, în acest sfârșit de săptămână. Aici au loc două acțiuni speciale. Este vorba de evenimentul gastronomic Banat Brunch, care se va desfășura sâmbătă, 13 august, și de prima ediție a acțiunii „Șura de cultură”, care va avea loc duminică, 14 august.

În 13 și 14 august sunteți așteptați din nou la Pietroasa, nr. 53, în gospodăria domnului profesor Martinescu/ Verde de Banat, cel care – de această dată – a extins pentru oaspeții săi experiențele unui sfârșit de săptămână într-un sat timișean. Vă invităm, prin urmare, să participați în 13 august la evenimentele unui nou brunch pentru a vă reîntâlni cu bucătăria locală tradițională, iar mai apoi să înnoptați fie în grădinile casei, într-un cort, fie la pensiunile din zonă, pentru ca duminică, 14 august, să luați parte la primul eveniment Șură de cultură. Un concert al trupei Vandercris, însoțit de o expoziție foto cu povești adevărate ale locuitorilor din Ținutul Pădurenilor , surprinse de Horea Preja și Cristian Tzecu. Între toate acestea, vă poftim la ture ghidate prin  Țara Făgetului, ca să nu uitați unde vă aflați”, transmit organizatorii.

Taxa de participare la evenimentul gastronomic Banat Brunch este de 120 lei, iar înscrieri se pot realiza AICI!

În cazul în care nu aveți cu ce să ajungeți la Pietroasa pentru a participa la acțiune, Mircea Zăhan, un tânăr care promovează frumusețile din România, organizează excursie în acest loc sâmbătă, 13 august.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu