Drum ca-n palmă în Ținutul Pădurenilor, una dintre cele mai frumoase zone din vestul țării

Acces mai facil pentru turiștii care-și propun să ajungă în Ținutul Pădurenilor, una dintre cele mai frumoase zone din județul Hunedoara, și nu numai.

Consiliul Județean Hunedoara informează că a reușit să modernizeze, într-un an, un sector important al drumului județean 687J, care leagă localitățile Boș – Groș – Socet – Cerbăl și Feregi, aflate în Ținutul Pădurenilor. Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 6,5 milioane de lei.

Ținutul Pădurenilor este una dintre cele mai frumoase zone ale județului, cum puține mai găsim în țara noastră. Dacă dezvoltăm infrastructura, aceste zone vor fi din nou populate! La preluarea funcției de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, am spus că unul dintre obiectivele mele e să dezvoltăm infrastructura rutieră a județului. Încet, dar sigur facem pași frumoși și mari. Nu contează ce culoare politică are primarul, nu contează numărul de locuitori, contează că avem obligația de a moderniza drumurile județene la nivelul secolului în care ne aflăm. Cetățenii nu trebuie să sufere pentru că un primar are o altă apartenență politică decât președintele Consiliului Județean Hunedoara. Chiar dacă Guvernul ne-a redus fondurile pentru întreținerea drumurilor județene, în condițiile în care avem cea mai mare rețea de drumuri județene, noi încercăm să ne facem datoria”, a afirmat Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara.

Laurențiu Nistor a mai anunțat că, în acest an, instituția pe care o conduce va începe ample lucrări la alte zece drumuri județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *