Banatul Montan a fost ales Destinația Anului 2021

Scris de Adriana Mit

Moment cu totul special pentru turismul din zona de vest a țării. Astăzi, Banatul Montan a fost ales Destinația Anului 2021, în urma unei mobilizări uriașe a locuitorilor din această regiune.

Dragi prieteni, acest premiu este cea mai importantă distincție pe care o poate primi o zonă din România! Nu avem cuvinte să vă mulțumim pentru că ați susținut Banatul Montan și ați făcut ca acest vis să devină realitate! Fiecare vot a contat și astfel, în ultimele ore de votare, am depășit Oradea și am câștigat competiția! Acest premiu este un mare impuls pentru toți oamenii implicați în turism, după perioada de pandemie, și sperăm să le ofere o puternică doză de entuziasm și să facă lucruri extraordinare la noi în zonă”, au transmis administratorii paginii de Facebook Banatul Montan.

Ioan Popa, primarul Reșiței, a declarat că, pe lângă motivul de bucurie pentru bănățeni, câștigarea acestui titlu reprezintă și o mare responsabilitate.

Am câștigat! Banatul Montan este Destinația Anului 2021! Câștigarea acestui titlu este un motiv de mare bucurie pentru noi, o confirmare a faptului că Banatul de munte are extrem de multe de oferit turiștilor români și nu numai. În același timp, este și o mare responsabilitate pe care trebuie să ne-o asumăm noi, cei care locuim și operăm aici, fie că este vorba de Clisura Dunării, Herculane, Valea Almăjului, Valea Carașului, Valea Nerei, zona apelor termale de la Oravița, Semenic, Muntele Mic ori Țarcu, și exemplele de destinații turistice locale pot continua. Să fim ospitalieri și să arătăm că merităm acest titlu”, a precizat Ioan Popa.

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu