Atmosferă de vacanță, în parcul din Iulius Town: concert, filme, reprezentații sportive și teatru de păpuși

Scris de Adriana Mit

Iulius Town Timișoara a pregătit pentru clienții care-i trec pragul în acest sfârșit de săptămână o mulțime de surprize. Astfel, în această seară, Shake Kvartett, cel mai spectaculos band de evergreens, îi așteaptă pe timișoreni cu un „cocktail” muzical de vară. Prin urmare, spectatorii vor fi delectați cu un show de excepție prezentat de artiștii maghiari Borbély B. Emília, Éder Enikő, Kiss Attila şi Molnos András Csaba. Accesul la serata muzicală
se face pe baza unei rezervări pe ticket@tm-t.ro.

De asemenea, vineri și sâmbătă reprezentanții World Class vor susține demonstrații sportive în parcul din Iulius Town, începând cu ora 09.00.

Totodată, Outdoor Cinema se instalează și în acest weekend în parcul Iulius Gardens, propunând filme interesante, vizionate sub cerul liber. Vineri, sâmbătă și duminică se dă startul distracției de la ora 19.00, cu un Sunset Warm-up, iar seara se încheie cu un film. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza invitațiilor obținute online.

Tot în acest weekend, pasionatele de modă vor avea o surpriză. La etajul 1 din Iulius Mall se va desfășura Târgul de bijuterii și accesorii fashion, iar amatoarele de shopping vor găsi numeroase articole, într-o varietate de modele, gata să se asorteze ţinutelor acestui sezon.

Și cafenelele din Iulius Town organizează seri tematice în fiecare weekend. Surprize culinare, live band sau DJ sunt doar câteva dintre atracțiile pe care terasele le-au pregătit.

Ziua de duminică este dedicată copiilor. Astfel, de la ora 11.00, actorii de la Magic Oz vor pune în scenă piesa de teatru „Rățușca cea urâtă”. Povestea spusă de marionete îi va implica pe cei mici în acțiune și le va transmite și mesaje educative. Accesul este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu